ΕλληνικάΕλληνικά

Εξωτερικά Ιατρεία

Για τη σωστή, χωρίς ταλαιπωρία εξυπηρέτησή σας στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας, πρέπει να γνωρίζετε τα κάτωθι:

Διαδικασία για Κλείσιμο και Πραγματοποίηση ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία

Κλείνετε πάντα ραντεβού πριν επισκεφθείτε το Νοσοκομείο μας, είτε για να εξεταστείτε στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, είτε για την πραγματοποίηση εργαστηριακών εξετάσεων.
Τα ραντεβού κλείνονται τηλεφωνικά  στo τηλέφωνο 213-20.15.193, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 έως 14:00 ή μέσω του 1535.
Είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις κατηγορίες των πολιτών ασθενών βάσει του Ν.4368/2016 και την ΚΥΑ Α3(γ)/ΓΠ/οικ.25132/4-4-2016
Για κλείσιμο ραντεβού, για εκτίμηση ή για εργαστηριακές εξετάσεις, πρέπει να έχετε απαραίτητα μαζί σας το ασφαλιστικό βιβλιάριο θεωρημένο από τον ασφαλιστικό σας φορέα και διαθέσιμο τον ΑΜΚΑ (απαραιτήτως). Οι ανασφάλιστοι πολίτες μόνο με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους και χωρίς καμία άλλη διαδικασία δικαιούνται ισότιμης πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας όπως και οι ασφαλισμένοι.
Την ημέρα του προγραμματισμένου σας ραντεβού, θα προσέλθετε στην Γραμματεία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου, η οποία λειτουργεί για το κοινό 8:00πμ – 14:00μμ. τις εργάσιμες ημέρες και βρίσκεται στο -1 του κεντρικού κτιρίου.
Για την πραγματοποίηση της εξέτασή σας, τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει του χρόνου κλεισίματος του ραντεβού σας.
Για την πραγματοποίηση παρακλινικών/εργαστηριακών εξετάσεων, οι ασθενείς κατά την προσέλευσή τους να κρατούν τα απαραίτητα παραπεμπτικά για τις αντίστοιχες εξετάσεις, καθώς επίσης και παλαιότερες εξετάσεις, π.χ. υπέρηχους, τρίπλεξ, αποτελέσματα μέτρησης  οστικής πυκνότητας καθώς και να έχουν διαθέσιμη τη φαρμακευτική αγωγή που τυχόν έχουν λάβει, για αποτελεσματικότερη εκτίμηση της καταστάσεως.
Όταν παραπέμπεστε για επανεξέταση μετά από νοσηλεία ή από επίσκεψή σας στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, θα πρέπει απαραίτητα να κλείνετε ραντεβού στη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων.
Έχετε τη δυνατότητα να εξετασθείτε από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων αλλά και να διενεργήσετε παρακλινικές/ εργαστηριακές εξετάσεις στα διάφορα εξειδικευμένα τμήματα του Νοσοκομείου.
Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας, στελεχώνονται από ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό συγκεκριμένων ειδικοτήτων.
Ακολουθεί πίνακας με τα τακτικά ιατρεία/εργαστήρια που διατηρεί το Νοσοκομείο μας καθώς και τα ωράρια των εξωτερικών ιατρείων των κλινικών και εργαστηρίων.

ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΩΡΑΡΙΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΙΑΤΡΕΙΟΥ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Α’ ΦΙΑΠ ΚΛΙΝΙΚΗΣΤΕΤΑΡΤΗ ώρες 9π.μ.-2μ.μ.κ. ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ Β. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ Α ΦΙΑΠ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Α’ ΦΙΑΠ ΚΛΙΝΙΚΗΣΠΕΜΠΤΗ ώρες 9π.μ.-2μ.μ.κ. ΑΝΑΝΙΔΗΣ Ν. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ Α ΦΙΑΠ
ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΡΟΝΙΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΠΟΝΟΥ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ-ΟΣΦΥΑΛΓΙΑΣ-ΑΕΕΤΕΤΑΡΤΗ ώρες 9π.μ.-2μ.μ.κ. ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ Β. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ Α ΦΙΑΠ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΗΝΙΟΧΟΣΤΡΙΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ ώρες 9π.μ.- 2μ.μ.κ. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΣΥ Β ΦΙΑΠ κ. ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ Α ΦΙΑΠ
ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ -ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ -ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ -ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ – ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΟ  ΔΕΥΤΕΡΑ ώρες 9π.μ.-2μ.μ.κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ Β ΦΙΑΠ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟΠΕΜΠΤΗ ώρες 9π.μ.-2μ.μ.κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ Β ΦΙΑΠ
ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ -ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ -ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ -ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ – ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΟ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ώρες 9π.μ.-2μ.μ.κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ Β ΦΙΑΠ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟΔΕΥΤΕΡΑ ώρες 9π.μ.-2μ.μ.κ. ΛΥΓΙΖΟΣ Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ Β ΦΙΑΠ
ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ -ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΣΦΥΑΛΓΙΑΣ & ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΙΝΗΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ  ΠΕΜΠΤΗ ώρες 9π.μ.-2μ.μ.κ. ΛΥΓΙΖΟΣ Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ Β ΦΙΑΠ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ώρες 9π.μ.-2μ.μ.κ. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΣΥ Β ΦΙΑΠ
ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ/ΟΥΡΟΔΥΜΑΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 10π.μ.-2μ.μ.κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10π.μ.-2μ.μ.κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟΤΕΤΑΡΤΗ ώρες 9π.μ.-12π.μ.κ. ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ
ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8π.μ.-2μ.μ.κ.ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9π.μ.-2μ.μ.κ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9π.μ.-12π.μ.κ.ΜΠΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ κ.ΑΝΑΛΥΤΗ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9π.μ.-12π.μ.κ. ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ

Σχετικά με την Εκτίμηση Ασθενών

Για ασθενείς του Νομού Αττικής:

  1. Κλήση στη Γραμματεία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρειών για ραντεβού.
  2. Απαιτείται η φυσική παρουσία του ασθενούς στο Νοσοκομείο γι’ αυτό δύναται ο ασθενής να καλέσει το ΕΚΑΒ την προηγούμενη ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού, για τη μεταφορά του στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας.
  3. Απαραιτήτως ο ασθενής να κρατάει το ενημερωτικό-παραπεμπτικό σημείωμα από τους θεράποντες ιατρούς.
  4. Αφού εκτιμηθεί και εγκριθεί η εισαγωγή του ασθενούς στο Νοσοκομείο, μεταβαίνει στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών και παραλαμβάνει μια ειδική κάρτα ενημέρωσης με τον μοναδικό αριθμό του κάθε ασθενούς, για την παρακολούθηση της λίστας αναμονής για εισαγωγή στον ιστότοπο https://www.eka-hosp.gr/index.php/lista
  5. Η Γραμματεία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων καλεί το ΕΚΑΒ για την επιστροφή του ασθενούς στο Νοσοκομείο που νοσηλεύεται ή στην οικεία του όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι να ειδοποιηθεί από το Νοσοκομείο μας για την εισαγωγή του.

Για ασθενείς από επαρχία:

Η εκτίμηση γίνεται μέσω σχετικών εγγράφων για τα οποία επιλαμβάνεται η Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας (τηλέφωνο επικοινωνίας 213-20.15.181, 184)Τακτικά Εξωτερικά ΙατρείαΠρόσβαση: Υπόγειο -1
Ωράριο υποδοχής κοινού: 08.00-14.00 κατά τις εργάσιμες ημέρες
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 213-20.15.193
Γραμματεία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων : κ. Κοτσικώνα Ευφροσύνη
Ταμίας Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων: κ. Μπάθα Σπυριδούλα

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Καλέστε μας